donderdag 29 februari 2024

Ik timmer aan de weg (deel 2)

Dit is ‘ik timmer aan de weg’ deel 2. Bij het typen van de titel typte ik per ongeluk 20 in plaats van 2, haha dat is wel heel enthousiast. Het vorige blog heeft een vervolg.

 

Website

Want waar ik de afgelopen weken ook druk mee bezig ben geweest, is het bouwen van een website. Niet voor mezelf, maar voor iemand die haar eigen onderneming is gestart in bloemwerken: Judiths bloemenwerk. Ik dacht mee over de lay-out, de kleuren, de foto’s, de teksten die erbij staan, ik kon me helemaal uitleven. Laatst zei ik tegen haar: is het leuk om op 29 februari, een speciale dag, jouw website te lanceren? Zo gezegd, zo gedaan. Dus neem vooral een kijkje op www.judithsbloemenwerk.nl

Ze maakt zulke mooie dingen, is creatief en kan nog veel meer dan op de website getoond wordt. Ook organiseert ze workshops, dus als je eens de handen uit de mouwen wilt steken neem dan ook een kijkje.

 

Boekje Meer eigenwijze verhaaltjes

Omdat het een feestelijke dag is, trok ik vanochtend een jurkje aan. Dit bericht van tevoren schrijven is een beetje link, maar ik verwacht vandaag het boekje Meer eigenwijze verhaaltjes per post thuis te krijgen. Daarin staat ook mijn verhaaltje van Ekkie, de jonge vogel. Heel benieuwd! Dus postbode, stel me aub niet teleur. 

En tada, na wat wachten is 'ie er: 


 









Je kunt het boekje hier bestellen. Aanrader, ook voor volwassenen!


En verder?

Verder borrelt er (gelukkig) steeds wat meer op. Onder andere voor de gedichtenbundel, die in mijn hoofd nu toch wel aan het ontstaan is. Af en toe denk ik: ja dat gedicht moet er ook in, of daarover wil ik iets schrijven. Heb jij een onderwerp waarover je een gedicht wilt lezen? Laat het me weten, want inspiratie is altijd leuk!

 

29 februari

Ik las een tekst van Loesje over schrikkeldag: een dag om alles te doen waar je de afgelopen 4 jaar geen tijd voor had. Nou is dat wel heel ruim gedacht, dat past nooit in 1 dag. Dus timmer ik maar ‘gewoon’ rustig door aan waar ik mee bezig ben: foto’s maken, dichten, schrijven, creĆ«ren, denken en danken.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Leuk! Laat hier een reactie achter of stuur een email naar: doordeogenvanjeanet@gmail.com