maandag 1 juni 2020

Over mij

Welkom! Dit ben ik: een jonge vrouw die je graag laat meekijken en meelezen met wat ze tegenkomt in haar dagelijkse leven. Mijn naam is Jeanet Knot (1986). In mijn vrije tijd wandel ik graag, waarbij ook vaak de camera meegaat om dingen vast te leggen.

 

Leuk dat jij / u op mijn blog bent terechtgekomen. Een blog met foto’s. Van de natuur en van alledaagse dingen in en rond het huis. En met verhalen en gedichten bij die foto’s. Over wat me opvalt, wat me bezighoudt, wat me raakt, waar het me aan doet denken. Dit kunnen mooie, vreugdevolle dingen zijn. Maar ook aan vragen en onzekerheden wil ik woorden geven. In de hoop je te bemoedigen, je een glimlach te bezorgen.




Ik heb het blog genoemd: Door de ogen van Jeanet. Omdat het allereerst mijn eigen gedachtespinsels zijn die ik hier neerzet. Misschien kijk jij anders tegen bepaalde zaken aan, beleef je dingen anders. En dat is helemaal niet erg. Voel je vrij om dan te reageren en jouw kijk te delen. Zo kunnen we samen kijken, naar elkaar luisteren, elkaar bevragen en aanscherpen.

Als beschrijving van het blog heb ik gekozen voor: met gedichten en fotoverhalen Licht uitstralen. Dat heeft te maken met wat ik al schreef: in de hoop je te bemoedigen, een glimlach te bezorgen. Het woordje Licht heb ik met een hoofdletter geschreven. Omdat ik geloof dat God het Licht is. Door Hem leven wij, door Hem is er toekomst. Fotograferen en schrijven is voor mij een manier om met God bezig te zijn, Hem aan het werk te zien. Je zult Zijn naam of een verwijzing naar Hem dan ook regelmatig tegenkomen hier op de site. Van God wil ik getuigen. Het draait niet om mij, juist niet. Dat is vaak mijn aarzeling wanneer ik iets deel, dat mensen mij er om prijzen. Maar ik wil graag verwijzen naar God, de Schepper. Hij heeft alles gemaakt, Hij heeft talenten gegeven. Aan iedereen. En die talenten mag je mee woekeren. Die talenten mag je delen. Tot eer van Hem.

Ik hoop dat je met plezier mijn blogs leest.

De foto’s die je in deze post ziet, zijn gemaakt door Tilly Hooikammer www.tillyfotografeert.nl

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Leuk! Laat hier een reactie achter of stuur een email naar: doordeogenvanjeanet@gmail.com